Echipa de proiect

ECHIPA de PROIECT

Oamenii care vă aduc povestea...

Pe scurt despre noi

 • andreia-bruckner-foto-temeraria

  Andreia Bruckner

  Project Manager

 • gilbert-iscu-foto-temeraria

  Gilbert Iscu

  Communication Manager

 • IMG_2801

  Marius Daea

  Project Manager

 • felix-crainicu-team-regizor-1

  Felix Crainicu

  Regizor film

 • gabriel-botezatu-team-temeraria

  Gabriel Botezatu

  Editor imagine

 • radu-craciun-team-temeraria-1 2

  Radu Crăciun

  Editor de imagine

 • amalia-olaru-team-temeraria

  Amalia Olaru

  Colaborator

Parteneri la realizarea proiectului

Asociația Eurolife

Asociația Eurolife a fost înființată în anul 2009, iar în anul 2010 a organizat la Targu Jiu prima ediție a European Journalism Festival în parteneriat cu Comisia națională a României pentru UNESCO. Principala misiunea organizației este aceea de a profesionaliza jurnaliștii dar se implică și în proiecte sociale, culturale, dezvoltare durabila, inovare, cercetare si mediu. Asociația Eurolife organizează seminarii, ateliere de lucru, precum și excursii de studiu la nivel national și european, pentru jurnaliști și alți profesioniști mass-media la toate etapele carierei, inclusiv studenti. Mai multe detalii pe www.eurolife.org

Asociatia Tandem

Asociația Tandem este o asociație neguvernamentală înființată în 2010 și are ca scop identificarea și promovarea intereselor comunitare de incluziune civilă și socială a persoanelor cu dezavantaj social și a creării pentru acestea a oportunităților de dezvoltare socio-culturală și profesională. De asemenea, scopul TANDEM este să promoveze cultura și educația ca manifestări ce stau la baza oricărei societăți umane și în absența cărora nu se pot atinge nici integrarea și nici incluziunea socială.

Asociația Tandem Arena

Asociația Tandem Arena a fost înființată în anul 2013, cu scopul de a oferi oportunitatea persoanelor cu dizabilități de a practica activități spotrive paralimpice. În cei 5 ani de activitate, Tandem Arena a organizat proiecte ca Sportul pentru toți, School Bikes și Campionatul Național de Tandemuri cu impact în rândul populației cu deficiențe de vedere, pentru practicarea pedalatului în tandem și a înotului.
Scopul Clubului Tandem Arena pentru următorii ani este identificarea și pregătirea a cel puțin două echipaje de ciclism în tandem pentru participarea la competițiile premergătoare Jocurilor Olimpice Paralimpice din anul 2020 de la Tokyo.

Asociațiilor Eurolife, Tandem și Tandem Arena li s-au alăturat Asociația eLIBERarte si Agenția de Relații Publice - Natural 4 PR ca parteneri de comunicare.