Filmul - Rochia verde de mireasă

rochia verde de mireasa probă

Despre filmul Rochia verde de mireasă

Madalina, 34 de ani, mai are cateva luni pana la cea mai frumoasa zi din viata ei, ziua nuntii. Rochia pe care urmeaza sa o imbrace este accesoriul care va transforma momentul intr-unul unic, memorabil. Filmul urmareste felul in care Madalina va obtine rochia mult visata.

 

De ce “verde”? Pentru ca, nici pentru Madalina, nici pentru logodnicul ei, nu conteaza culorile.

 

Madalina este nevazatoare din nastere. Este o fata vesela, optimista, cu simtul umorului. Invatatoare, psihopedagog si terapeut, isi imparte ziua intre serviciu, logodnic, prieteni si activitati sociale. Cand are timp, iese cu rolele in parc. Iubitul ei, nevazator, o insoteste pe bicicleta.

 

Timp de o luna de zile, camera de filmat o va urmari pe Madalina in tot ceea ce face. Fie ca este vorba de echipa mobila, fie de camerele CCTV montate in apartamentul ei, ii vom inregistra activitatea, 60 de minute in fiecare zi, fara a interveni in nici un fel din exterior. Pentru a accentua zona de autentic, ea nu va sti niciodata care este ora pe care noi alegem sa o inregistram. 

 

Pe langa materialul obtinut, vor fi realizate o serie de interviuri – cu Madalina, cu logodnicul, cu parintii, cu prietenii etc. Momente scurte din aceste interviuri vor fi folosite la constructia filmului, astfel incat sa o cunoastem cat mai bine pe Madalina.

Temeraria. Schimbă Povestea

Filmul integral, interviurile și alte zâmbete din proiect...

Pentru a viziona materialele complete, abonați-vă la canalul nostru de YouTube: Temeraria

Trailer - Rochia verde de mireasă

“Rochia verde de mireasa” isi propune sa o urmareasca pe Madalina - un om bun, care doreste sa fie si mai bun. Felul in care ea se descurca in viata de zi cu zi, modul in care isi duce la bun sfarsit toate treburile, calitatea vietii sale si cum se bucura de ea – toate acestea, in contrast cu sentimentele gratuite de compasiune starnite, cu inutila mila a celor cu care intra in contact sau cu felul in care societatea romaneasca nu o sprijina si nu ii recunoaste meritele la adevarata lor valoare.

“Rochia verde de mireasa” se doreste a fi o caramida intr-o constructie solida, din ce in ce mai puternica si vizibila, care sa ofere sanse egale si sa aseze pe acelasi nivel toti oamenii din societate, indiferent de sex.

Filmul "Rochia verde de mireasă"

“Rochia verde de mireasa” se doreste a fi o caramida intr-o constructie solida, din ce in ce mai puternica si vizibila, care sa ofere sanse egale si sa aseze pe acelasi nivel toti oamenii din societate, indiferent de sex.